اسید اولئیک
نوشته شده توسط : SHIMA
 

آلانتوئین

آلانتوئین

فروش آلانتوئین, کاربرد آلانتوئین, فواید آلانتوئین, خرید آلانتوئین, آلانتوئین چیست, واردات آلانتوئین, آلانتوئین در آرایشی بهداشتی

آلانتوئین

آلانتوئین چیست؟

 یک ماده ضد التهاب میباشد که برای استفاده در ترکیبات مرطوب کننده ای که مناسب پوست های حساس میباشند استفاده می شود این ماده بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما بصورت رایج از روش سنتز با اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد بوجود می آید.

کاربردها:

آلانتوئین به شکل کریستال و پودری می باشد که سریعا در آب داغ قابل حل شدن میباشد به همین دلیل از ان در کرم های آرایشی و لوسیون های مرطوب کننده استفاده می شود از جمله ویژگی های این ماده عبارتند از:مرطوب کننده بسیار قوی و جلوگیری از خارش پوست، تسکین دهنده التهابات و قرمزی پوست، ترمیم بافت های پوسیده،بهبودی سریع زخم ها و آسیب های پوست و ...

 

فارسی

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین چیست؟

یک ترکیب بیوشیمی و نگهدارنده قوی مصنوعی در گروه ایزوتایزولینون ها است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می شود.

این یک سیتوتوکسین است که ممکن است انواع مختلف سلول ها را تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از آن برای طیف گسترده ای از محصولات شخصی برای انسان مانند لوازم آرایشی، لوسیون، مرطوب کننده، دستمال مرطوب بهداشتی، شامپو و کرم های ضد آفتاب، بیش از دو دهه است که  دو برابر شده است.

کاربردهای صنعتی این محصول  شامل  مواد نگهدارنده و ضد عفونی کننده و ضد میکروبی، تولید انرژی، فلزکاری، مواد معدنی، تولید رنگ و تولید کاغذ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی که انسان ها و موجودات زنده با بسیاری از آنها موجهه دارند.

 

فارسی

اسید سالیسیلیک

فروش اسید سالیسیلیک, خرید اسید سالیسیلیک, خواص اسید سالیسیلیک, سالیسیلیک اسید در گیاهان, قرص سالیسیلیک اسید

اسید سالیسیلیک

اسید سالیسیلیک

مت اسید سالیسیلیک  فروش اسید سالیسیلیک ، قیمت محلول اسید سالیسیلیک

فرمول: C7H6O3

جرم مولی: ۱۳۸٫۱۲۱ گرم بر مول

نقطه ذوب: ۱۵۸٫۶ ‪°C

شناسه آیوپاک: 2-Hydroxybenzoic acid

چگالی: ۱٫۴۴ گرم بر سانتی‌متر مکعب

نقطه جوش: ۲۱۱ ‪°C

اسید سالیسیلیک که معمولا به عنوان بتا هیدروکسی اسید شناخته می شود، یک ماده چند وظیفه ای است که می تواند مشکلات بسیاری را حل کند. اغلب توسط پزشکان تجویز می شود ، به دلیل ماهیت خفیف آن، باید برای هرکسی که مبتلا به آکنه باشد ، نیاز باشد. به عنوان یک ضد حساسیت، کاهش قرمزی و به عنوان ضد التهاب پوست است. این نیز یک دارو کراتوتیک است، که به این معنی است که یک لایه برداری عالی است.

کاربرد :

این اسید  یکی از اسید های آلی می باشد که بیشتر مصرف دارویی دارد و بیشتر کاربرد آن در تولید داروهای پوستی و کرم های ضد آفتاب می باشد و  برای درمان های موضعی اختلالات پوستی،عفونت های قارچی و شوره سر و درمان میخچه و همچنین درمان پسوریازیس استفاده می شود

فروش اسید سالیسیلیک:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

استئاریل الکل

خواص ستیل الکلستیل استئاریل الکل  ستیل الکل چیست  فروش ستیل الکل کاربرد ستیل الکل كاربرد ستيل الكل ستو استئاریل الکل سیتریل الکل

استئاریل الکل

 

نام: استئاریل الکل – Stearyl alcohol

فرمول شیمیایی:   CH3(CH2)16CH2OH و یا C18H38O

جرم مولی: 270/5 گرم بر مول

نقطه ذوب: 59 درجه سانتی گراد

کاربرد استئاریل الکل

استئاریل الکل در عوامل فعال سطحی، روان کننده ها، امولسیون ها، رزین ها و پمادها و نیز غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته و به عنوان جایگزین برای ستیل الکل و عوامل ضدکف استفاده می شود. استئاریل الکل به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم (direct food additive , DFA) تایید شده است و می تواند در مصارف مشابه با الکل های طبیعی استفاده شود. همچنین به عنوان افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در نگهدارنده ها و پوشش های مواد غذایی استفاده شده است. استفاده از آن تا غلظت 8 درصد ایمن درنظر گرفته شده است. 

استئاریل الکل به عنوان نرم کننده، پایدارکننده، ضدکف، امولسیفایر و یا کمک امولسیفایر، غلظت دهنده و حامل در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین به عنوان امولسیفایر آب در روغن (w/o) برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در دمای معمولی به کار می رود و از تفکیک امولسیون به بخش های آب و روغن جلوگیری می کند. در اثر حضور استئاریل الکل، محصول نهایی در صورت تکان دادن، کف کمتری تولید خواهد کرد. استفاده از استئاریل الکل در پودرها، منجر به افزایش چسبندگی و حس نرمی پودرها برای پوست می شود. استئاریل الکل در فرمولاسیون های pH بالا پایدار است. مطابق با گزارشات سال 1981، استئاریل الکل در فرمولاسیون 425 محصول آرایشی و با غلظت 0/1 تا 50 درصد استفاده می شد

 

فارسی

فروکتوز پودری

فروش فروکتوز پودری  فروش شربت فروکتوز  قیمت فروکتوز  فروش فروکتوز مایع  تولید فروکتوز  کاربرد فروکتوز  قیمت شربت ذرت  تفاوت گلوکز و فروکتوز  شربت فروکتوز چیست

فروکتوز پودری

شکل: پودری کریستالی
خلوص: 98درصد
کاربرد: صنایع غذایی
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی
برند: دالیان چین
 

فروکتوز خالص، فروکتوز به شکل پودر بوده و از شیرین ترین قندهای طبیعی است. پودر فروکتوز یک منبع 100٪ خالص از این کربوهیدرات جذب سریع است که حاوی هیچ افزودنی یا پرکننده نیست. فروکتوز کریستالی، تولید شده از ذرت، نباید با شربت ذرت فروکتوز بالا (HFCS) اشتباه گرفته شود، که با مقدار متفاوت گلوکز و فروکتوز پردازش می شود. شما می توانید پودر فروکتوز را در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی و اکثر فروشگاه های بهداشت مواد غذایی خریداری کنید و از آن به عنوان جایگزینی برای شکر در غذاها و محصولات پخته استفاده کنید. فروکتوز یک قارچ ساده طبیعی است که به عنوان یک مونوساکارید شناخته می شود. این یک نمره شاخص گلیسمی پایین 19 است، بنابراین در طول دوره طولانی مدت هضم می شود و تأثیر کمتر بر میزان قند خون نسبت به دیگر منابع کربوهیدرات مانند مالتودکسترین دارد. پودر فروکتوز یک منبع کربوهیدرات بسیار محبوب برای مصرف کنندگان مکمل های ورزشی است. فروکتوز به طور طبیعی در تعدادی از محصولات وجود دارد؛ مانند عسل، میوه، سبزیجات و انواع توت ها. اغلب برای تهیه پودر فروکتوز از ذرت استفاده می شود که فروکتوز را در فرم طبیعی خود ندارد. برای به دست آوردن فروکتوز از ذرت نیاز به یک سری از واکنش های شیمیایی است، ذرت یک منبع غنی از آمیلوز یا نشاسته است. این محصول می تواند به تنهایی یا در ترکیب با شیرین کننده های دیگر در انواع محصولات غذایی استفاده شود.

این محصول    70٪ شیرین تر از شکر (ساکاروز)
و     150٪ شیرین تر از گلوکز است.

فروش فروکتوز پودری

کاربرد فروکتوز پودری:

شکل پودری فروکتوز در صنایع غذایی و بخصوص محصولات رژیمی مانند: گز ، سوهان عسلی، شربت ها، آدامس و سایر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد

فارسی

اسید اولئیک

اسید اولئیک پایه حیوانی,قیمت اسید اولئیک (Oleic acid),فروش اسید اولئیک گیاهی ,فروش اسید اولئیک حیوانی,فروش اینترنتی اسید اولئیک,نمایندگی اسید اولئیک,خرید اسید اولئیک,کاربرد آرایشی اولئیک اسید,فروشنده اسید اولئیک,قیمت اسید اولئیک,فروش اسید اولئیک,کاربرد اسید اولئیک,خواص اسید اولئیک,تولید کننده اسید اولئیک,اولئیک اسید صنعتی,اسید پالمتیک,اسید چرب اولئیک

اسید اولئیک

نامهای دیگر: سیس-۹-اكتادسنوییك اسید, اولئیک اسید
فرمول شیمیایی: C18H34O2
شکل ظاهری: مایع روغنی کرم رنگ یا قهوه ای
انحلال پذیری: در آب نامحلول، در متانول محلول
بسته بندی: بشکه های 200 و 180 کیلویی
کشور سازنده: هند - مالزی

فروش اسید اولئیک

اسید اولئیک اسید چرب است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های مختلف حیوانی و گیاهی یافت می شود. این روغن بی بو و  بی رنگ است، هرچند نمونه های تجاری ممکن است زرد یا قهوه ای رنگ باشد.  به لحاظ شیمیایی، اولئیک اسید به عنوان یک اسید چرب امگا -9 غیرمستقیم طبقه بندی می شود که به اختصار با تعداد لیپیدها 18: 1 cis-9 طبقه بندی می شود. اصطلاح "oleic" به معنای مربوط به روغن زیتون است که بیشتر از اولئیک اسید تشکیل شده است.

منابع اسید اولئیک

اسیدهای چرب (یا نمکهای آنها) اغلب در سیستمهای زیست شناختی به صورت غیرمستقیم دیده نمی شوند. در عوض، اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک به عنوان استرها، اغلب تری گلیسیرید، که مواد مغذی بسیاری از روغنهای طبیعی هستند، رخ می دهند. اسیدهای چرب را می توان از طریق فرآوری زباله به دست آورد.تری گلیسیرید اولئیک اسید اکثرا از روغن زیتون تشکیل شده است، اگرچه ممکن است اسید آزاد در روغن زیتون کمتر از 2/0 درصد باشد و غلظت بالاتر روغن زیتون غیر خوراکی باشد.  همچنین 59-75 درصد از روغن پسته را تشکیل می دهد،  61 درصد روغن کلزا، 36-67 درصد از روغن بادام زمینی،  60 درصد روغن ماکادیمیا، 20-85 درصد روغن آفتابگردان، 15-20 درصد از روغن دانه انگور، روغن خولان دریایی و روغن کنجد و 14 درصد روغن نارگیل را تشکیل می دهد. این فراوانی در بسیاری از چربی های حیوانی وجود دارد که از 37 تا 56 درصد چربی مرغ و بوقلمون تشکیل شده است  و 44 تا 47 درصد از گوشت خوک. اسید اولئیک اسید چرب فراوان در بافت چربی انسان است و  با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود.

کاربردهای اسید اولئیک

- استفاده اصلی اولئیک اسید به عنوان یک جزء در بسیاری از غذاها، به صورت تری گلسیرید است. این یک جزء از رژیم غذایی طبیعی انسان به عنوان بخشی از چربی های حیوانی و روغن های گیاهی است.
- اسید اولئیک به عنوان نمک سدیم، جزء اصلی صابون به عنوان عامل امولسیون است. همچنین به عنوان یک نرم کننده در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
- مقادیر کمی از اسید اولئیک به عنوان مواد افزودنی در داروسازی استفاده می شود و به عنوان یک عامل امولسیون کننده یا محلول سازی در محصولات آئروسل استفاده می شود.
- اسید اولئیک به عنوان یک جوش لحیم کاری در کار شیشه ای رنگی برای پیوستن سرب به کار می رود.
- اسید اولئیک نیز به طور گسترده ای در سنتز فاز محلول نانوذرات کاربرد دارد، که به عنوان یک دستگیره سینتیکی برای کنترل اندازه و مورفولوژی نانوذرات عمل می کند.

 5دلیل استفاده از اسید اولئیک

1) اولئیک اسید فشار خون را کاهش می دهد
.2) اولئیک اسید ممکن است به کاهش چربی کمک کند
.3) رژیم های حاوی اسید اولئیک از کولیت اولسراتیو جلوگیری می کنند
.4) اولئیک اسید، دیابت نوع 2 را کاهش می دهد
.5) اولئیک اسید حفاظت کننده از غشاهای سلولی از رادیکال های آزاد است.

فارسی




:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: